Δημητρακάκη 15 Χανια 73135

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Συνεργασίες – Πιστοποιήσεις

Με την την επιλογή της ΟΝΕΝΕΤ, θα έχετε τη σιγουριά ότι η εγκατάσταση θα μπορεί να λάβει εκτεταμένη εγγύηση κατασκευαστή, συχνά μέχρι 20-25 χρόνια, Αυτό είναι δυνατό μόνο όταν η εγκατάσταση εκτελεσθει απο  ένα πιστοποιημένο συνεργάτη

Εκτελούμε τις εργασίες σύμφωνα με τα  διεθνή πρότυπα (όπως ΕΙΑ/ΤΙΑ 568 Β1,Β2,Β3, ΙSΟ 11801,ΤΙΑ 569 κλπ.) 

Χρησιμοποιούμε υλικά αρίστης ποιότητας έτσι ώστε να διασφαλίζεται η ποιότητα ,η αξιοπιστία και η λειτουργικότητα των δικτύων μας.
Εγγυόμαστε  για τη σωστή εγκατάσταση και λειτουργία των δικτύων που εγκαθιστούμε.
Το προσωπικό μας αποτελείται από έμπειρους ηλεκτρολόγους μηχανικούς και ηλεκτρολόγους εγκαταστάτες οι οποίοι μελετούν το χώρο σας και σχεδιάζουν το σύστημα δομημένης καλωδίωσης που ταιριάζει στο χώρο και τις ανάγκες σας.

Η εταιρεία μας διαθέτει όργανα ελέγχου και πιστοποίησης τελευταίας τεχνολογίας και κορυφαίων οίκων (όπως το Fluke DSX-5000 INTL) που εξασφαλίζουν την ακρίβεια των μετρήσεων ,συνεχή και αποδοτική λειτουργία του δικτύου σας

      

Είμαστε πιστοποιημένοι εγκαταστάτες κορυφαίων εταιρειών όπως Panduit, Legrand, Brand-Rex, R&M, AMP,Central ,CommScope κ.α.

Αναλαμβάνουμε την μελέτη, την εγκατάσταση καλωδίωσης και την προμήθεια όλων των συστημάτων ασφαλείας που απαιτούνται σε οποιοδήποτε επαγγελματικό χώρο.

Είμαστε πιστοποιημένοι εγκαταστάτες κορυφαίων εταιρειών όπως Panduit, Sisco  3CX, MikroTik,  TP-Linkκ.α.

Αναλαμβάνουμε την μελέτη, την εγκατάσταση καλωδίωσης και την προμήθεια όλων των συστημάτων ασφαλείας που απαιτούνται σε οποιοδήποτε επαγγελματικό χώρο.